De huid is een weerspiegeling van het innerlijk

Presentatie

We zijn altijd op zoek naar nieuwe technologieën om je mooier te maken en je huid van
weer te laten stralen. Ons doel is om voor iedereen het juiste verzorgingsproduct te creëren, zodat je persoonlijkheid en je vrouwelijkheid eindelijk in harmonie zijn. Zodat je persoonlijkheid en vrouwelijkheid eindelijk in harmonie zijn.
Elke dag stelt ons onderzoek ons in staat om te evolueren en precies aan je verwachtingen te voldoen.
Welkom in de wereld van gezondheid en schoonheid, waar elk product een concentraat van zorg en
plezier is.
Onze schoonheidsproducten zijn het resultaat van ons onderzoek naar celbiologie en zijn samengesteld uit planten, vitaminen, sporenelementen, aminozuren, proteïnen en edele oliën waarvan de 100% natuurlijke actieve bestanddelen u optimale resultaten garanderen zonder risico op allergieën.
GERnétic International biedt een uitgebreid assortiment schoonheidsproducten voor het gezicht, de handen en
het lichaam. Wat uw wensen ook zijn, u vindt het juiste verzorgingsproduct in het
GERnétic assortiment.
Een echte gezondheidscocktail om uw schoonheid te verbeteren.

Methode

Het is al meer dan 40 jaar onze prioriteit om de kwintessens van alle actieve ingrediënten in elk product tot in de kern van de cellen te krijgen. Onze methoden zijn gebaseerd op 3 hoofdprincipes:

  1. We gebruiken hoogtechnologische processen om onze productformules te verrijken met steeds meer actieve natuurlijke stoffen.
  2. Gebruik hun synergie om de diepste lagen van de opperhuid te behandelen en de doeltreffendheid te vertienvoudigen.
  3. We garanderen een onberispelijke kwaliteit door al onze producten voor, tijdens en na de productie te testen en te controleren.

 

De oorsprong
Geschiedenis

Van celtherapie tot biotechnologie

 

Toegepaste celbiologie

Celbiologie bestudeert de fysiologische eigenschappen van cellen, met inbegrip van hun
structuur, evenals hun voedingsbehoeften en hun levenscyclus en deling. Omdat kennis over de bestanddelen van cellen en hoe ze werken fundamenteel is voor alle biologische wetenschappen, vormt het de basis van de filosofie van GERNETIC International.

Biotechnologie

Biotechnologie is de spitstechnologie die wordt gebruikt om krachtige actieve en voedingsmoleculen te verkrijgen. Daarom worden de producten van GERnétic International ermee gemaakt. De actieve ingrediënten worden wetenschappelijk gemanipuleerd. Dit wordt gedaan om precies te voldoen aan de behoeften van de cellen en om ze de grootte en het moleculaire gewicht te geven waarmee ze de beoogde cellen kunnen bereiken. De producten van GERnétic International geven u de resultaten die u verwacht.