Catalogus

Ontdek de uitzonderlijke producten van Laboratoires GERnétic International

Onze Gammas

Blader door onze verschillende productlijnen, aangepast aan je huidtype aan je huidtype of huidproblemen.
De Gezichtslijn

De Gezichtslijn

De huidverzorgingsproducten van GERnétic International werken in harmonie met de huid en richten zich op specifieke aandoeningen zoals acne, een vette huid, rimpels, gevoeligheid, littekens, roodheid of pigmentatie om buitengewone resultaten te bereiken.

Les parfaits

Les parfaits

Les parfaits zijn juweeltjes van technologie en de kwintessens van onze filosofie. Verwen jezelf met de luxe van een buitengewone crème. Bestrijd huidveroudering in het gezicht met elegantie en doeltreffendheid.

De SPA lijn

De SPA lijn

 Algen zijn buitengewone levende organismen die groeien zonder kunstmest, pesticiden of genetische manipulatie. Dompel jezelf onder in de onderwaterwereld van onze SPA-producten die verrijkt zijn met actieve zeewieringrediënten.

De bustelijn

De bustelijn

Vanaf de adolescentie via de vruchtbare leeftijd tot aan de menopauze produceert het lichaam en ondergaat de huid. Negeer je decolleté en bustelijn niet langer. Een grondige behandeling is een globale behandeling.

De Lichaamslijn

De Lichaamslijn

Of je nu vetophopingen wilt verminderen, weefsels wilt verstevigen, cellulitis wilt bestrijden of zwangerschapsstriemen wilt verwijderen, onze expertise en technologie kunnen op maat worden gemaakt.

Vital Transfer

Vital Transfer

Huidveroudering door hormonale tekorten is vergelijkbaar met chronologische veroudering door ouderdom en uit zich in een droge en dunne huid en een minder stralende teint. 

De zonnelijn

De zonnelijn

Ons assortiment zonnebrandcrèmes, het resultaat van geavanceerde technologie, laat je op een intelligente manier bruinen terwijl het je huid beschermt. Kies een lage beschermingsfactor en verhoog de factor naargelang je blootstelling aan de zon.

Herenlijn

Herenlijn

Direct ter zake komen. Dat is wat de man van vandaag definieert. Een perfecte huid zonder compromissen of franjes. Vier producten. Vier toepassingen.
Reinigen, Hydrateren, Lifting, Verzachten.